Esittely

Kunnon Vuoksi Personal Training

Kyseessä on toiminimellä toimiva pienyritys, joka on perustettu helmikuussa 2012. Toimialaan kuuluvat personal training-palvelut sekä erilaisten liikuntaryhmien ohjaus.

Eeva

Toimin päätoimisena työnäni ohjaajana mielenterveysalalla, pohjakoulutukseltani olen sosionomi YAMK. Oman yrityksen töitä teen sivutoimisesti, mutta valtavalla mielenkiinnolla! Omat liikunnallinen fokukseni on tällä hetkellä kilpanyrkkeilyssä ja sen oheisharjoittelussa. Vedän myös säännöllisesti kuntonyrkkeilyä, toiminnallisia treenejä sekä lihashuoltoa NyKy Kokkola- nyrkkeilyseuran riveissä. Ikälaskuri on pyörähtänyt käyntiin vuonna 1985.

Koulutus

Personal Trainer 2012 (Trainer4You)
Kahvakuulaohjaaja level I 2012 (Spartan)
Functional Training System-koulutus 2014 (Trainer4You)
Myofascial Taping 2014 (Physio Training Academy)
Anatomy Trains I  2015 (Kinesis UK)
Anatomy Trains II 2015 (Kinesis UK)
Foam Roller-koulutus 2015 (Kepli)
Kuntonyrkkeilyohjaajan perus- ja täydennyskurssit 2016 (Suomen Nyrkkeilyliitto ry)
Anatomy Trains in Training I 2016 (Wellness4you)
Anatomy Trains in Training II 2016 (Wellness4You)
Nyrkkeilyvalmentajakoulutus 2016 (Suomen Nyrkkeilyliitto ry)
Terveyttä suorituskykyyn-koulutus: hartiarengas, alaraaja + keskivartalo 2017 (Wellness4You)

Toiminta-ajatus

Valmennuksessani pyrin aina siihen, että uudet opit liikunnan ja ravitsemuksen suhteen mukautuisivat luontevasti osaksi arkea, ei sen päälle rasitteeksi. Työ mielenterveysalalla on opettanut sen, että kaikenlaiset elämäntilanteet vaikuttavat motivaatioon ja sen myötä harjoittelun tuloksellisuuteen. Elämänmuutokseen motivoiminen on minulle tärkeää, haluan että saavutat tavoitteesi ja olet itseesi tyytyväinen! Omana tavoitteenani jokaisen asiakkaan kohdalla on se, että terveelliset liikunta- ja syömistottumukset juurtuvat osaksi arkea. Kiirettä sen kanssa ei ole, kunhan muutos on pysyvä! Liikunnan osalta pyrin toteuttamaan valmennuksessani toiminnallisuuden periaatetta, eli saamaan asiakkaalle maksimaalisen hyödyn oman urheilulajinsa/harrastuksensa/työnsä toteuttamiseen. Huomiothan kuitenkin sen, että oman panokseni lisäksi odotan myös sinun keskittyvän täysillä tavoitteidesi saavuttamiseen! Näin asiakkuuteen käytettävä aika tulee käytettyä kannattavasti ja hyödyllisesti molemmin puolin.