Palvelut

Yksilövalmennus

Kaipaatko henkilökohtaista ohjausta ja motivointia tavoitteidesi saavuttamiseen? Yksilövalmennus aloitetaan esihaastattelulla, jonka jälkeen tehdään tarpeen- ja tavoitteenmukaiset testit ja mittaukset alkutilanteen kartoittamiseksi (lihaskuntotestit, tukilihasten hallinnan testit, mittanauhamittaukset jne.). Valmennuspakettiin kuuluvat valmennussuunnitelma, tavoitteesi kannalta olennaiset ohjelmat sekä niiden päivitys ja ohjaus (lihaskunto/kestävyys/liikkuvuus). Ravinto-ohjaus kulkee käsi kädessä liikunnan kanssa, samoin psyykkinen valmennus kulkee kaikessa tekemisessä mukana. Tapaamisten määrä sovitaan yksilöllisesti ja niiden määrä vaikuttaa kuukausihintaan. Yksilövalmennuksista tehdään aina kirjallinen sopimus, jossa sovitaan valmennuksen kesto, hinta ja muut ehdot. Minimisuositus valmennussuhteen pituudelle on 3 kk.

Lihaskunto-ohjelmat ja -ohjaukset

Haluatko juuri omien tavoitteidesi mukaisen lihaskunto-ohjelman kuntosalille tai kotiin? Se on mahdollista! Pakettiin kuuluu ensimmäisen ohjelman kohdalla esihaastattelu, tukilihasten hallinnan testit, yksilöllinen lihaskunto-ohjelma ja sen ohjaus. Seuraavien ohjelmien kohdalla testejä ei välttämättä tehdä kokonaisuudessaan läpi, paitsi siinä tapauksessa että edellisestä ohjelmasta on kulunut merkittävän paljon aikaa tai terveydentilassa on tapahtunut olennaisia muutoksia.

Ravinto-ohjaus

Onko ruokavaliosi retuperällä tai haluatko tarkistuttaa miten syöt? Ravinto-ohjauksessa tehdään ruokapäiväkirja-analyysit ja sen pohjalta ruokavaliosuositus. Yhdistäessäsi ravinto-ohjauksen lihaskunto-ohjelmaan saat sen hieman edullisempaan hintaan!

Luennot esim. työyhteisöille tai yhdistyksille liikunnasta/ravitsemuksesta

Kaipaatteko virkistys- tai kehittämispäiväänne liikuntaan tai ravitsemukseen liittyvää osiota? Yksi mahdollisuus voi silloin olla luento toivomastanne aiheesta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ryhmät

Yksittäiset ryhmänohjauskerrat mm. toiminnalliseen harjoitteluun tai kuntonyrkkeilyyn, tai säännöllinen ryhmä esim. työporukalla. Aina kannattaa kysyä, jos aikataulut menisivät yksiin!

Maksutavat

Maksutapanoina toimivat lasku, ePassi tai tyky-setelit (erikseen sovittaessa käteinen).